Bel direct 0184 - 60 28 88

Over ons

Van der Wal opgericht in 1918

Autobedrijf Van der Wal en Zonen is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Het familiebedrijf werd in 1918 opgericht in het Zuid-Hollandse Groot-Ammers en verhuisde in de jaren negentig naar een groot terrein in Langerak, een dorp verderop. In bijna honderd jaar tijd hebben we uiteraard de nodige kennis en ervaring opgedaan. Ons team van experts weet daarom precies wat er speelt binnen het vakgebied. Zo bent u verzekerd van de beste service en het juiste advies.


12.000 auto’s per jaar

Van der Wal en Zonen richt zich voornamelijk op het business-to-business-segment. We zijn een autogroothandel en bieden onze voorraad niet aan particulieren aan. Per jaar verhandelen we ruim 12.000 auto’s. Onze voorraad bestaat doorgaans uit zo’n 500 voertuigen en is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners.


Voorraadsysteem3-voorraad

Op onze website kunt u onze actuele voorraad en de bijbehorende handelsprijzen inzien. We werken dit voorraadsysteem dagelijks bij zodat u altijd een actueel overzicht heeft van onze occasions. Bovendien kunt u met dezelfde inloggegevens via onze app op de hoogte blijven van ons aanbod.


Leasing

Ook voor leaseauto’s kunt u bij ons terecht. Kijk voor meer informatie op de pagina Lease of neem vrijblijvend contact met ons op.