Meer dan 100 jaar kennis en ervaring

In 1918 begon Klaas van der Wal het familiebedrijf in een klein schuurtje met wat fietsen en motoren. Na 11 jaar kwam daar een garage bij, van waaruit hij auto’s verkocht. In de jaren die volgden groeide de onderneming gestaag uit tot een grote en professionele onderneming.

In de jaren negentig verhuisde Autobedrijf Van der Wal en Zonen van het Zuid-Hollandse Groot-Ammers naar Langerak, een dorp verderop. Daar vindt u ons nog steeds; langs het water aan de Lekdijk 188.

Inmiddels staat de derde generatie Van der Wal aan het roer. Sinds de oprichting is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autobedrijven in Nederland, gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte auto's en bedrijfswagens. Niet alleen in Nederland; ook internationaal kopen wij voertuigen in bij betrouwbare partijen.

We beschikken over een enorm assortiment auto’s van alle merken en leveren aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Jaarlijks verhandelen we zo’n 10.000 voertuigen.

In ruim honderd jaar tijd hebben we de nodige kennis en ervaring opgedaan. Ons team van experts weet dan ook altijd wat er speelt binnen het vakgebied. Zo bent u verzekerd van de beste service en het juiste advies.

2017_03__16 Wal benzinepomp zw-w