Particulier

Onze voorraad

Onze voorraad voor de particulier bestaat doorgaans uit zo’n 60 voertuigen en is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners en Lease maatschappijen.

Wij begrijpen als geen ander dat een auto aanschaffen een hele uitgave is en soms niet gelegen komt, daarom kunnen wij ook voor u kijken naar passende financierings mogelijkheden.

Kunt u geen passende auto vinden in onze particuliere voorraad? Dan kunt u ook kijken in onze handelsvoorraad. Voor prijzen en informatie kunt u contact met ons opnemen.

Dus bent u opzoek naar uw nieuwe auto dan bent u bij Van der Wal en Zonen aan het juiste adres, echter bieden wij u ook de mogelijkheid bij ons auto te kopen via uw eigen dealer/ garagist. gebruik hiervoor de knop: PARTICULIER VIA EIGEN GARAGE KOPEN. Vul hier de benodigde gegevens in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met uw eigen garage. Zij zullen u dan een mooi voorstel doen.

naamloos-3
naamloos-2

Garantie

De geadverteerde prijs betreft een meeneemprijs, in deze prijs is een geldige APK welke minimaal 6 maanden geldig is en de kosten van tenaamstelling inbegrepen. Wilt u extra garantie? Dan bieden wij u de mogelijkheid te kiezen voor ons aanvullende garantie pakket.

Extra garantiepakket: € 795,=
• 6 maanden BOVAG-garantie *
• Nieuwe APK indien deze vervalt binnen 6 maanden
• Onderhoud volgens fabrieks schema
• 25 liter brandstof
• Poetsen exterieur en reinigen interieur
*werkzaamheden die vallen onder de extra garantie worden uitsluitend door Van der Wal Occasions te Langerak uitgevoerd

Bekijk nu onze voorraad